Over ons

Al 50 jaar uw leverancier voor al uw kantoorbenodigdheden

All Office Kuipers concentreert zich al meer dan 50 jaar met een core team van adviseurs op de aspecten: kantoorinrichting, kantoormeubilair en kantoorartikelen. Wij leveren al onze diensten en producten vanuit éen en dezelfde visie: een werkplek creëren die voelt als thuis. En dit alles vanuit een professioneel en deskundig oogpunt. Of je nu 1 doosje pennen of een geheel nieuw kantoorinterieur nodig hebt: elke ondernemer kan bij ons terecht!

Ergonomische meubelen, verschillende stijlen, de akoestiek aanpakken. Zaken die waarschijnlijk ‘slechts’ een bijzaak zijn voor u. Maar voor ons een dagtaak die we graag voor u uit handen nemen. Het begint bij de behoefte in kaart te stellen. Naar aanleiding van het WORKDayNA van de organisatie gaan wij aan de slag en maken wij een passende 3D visualisatie. Zo kunt u alvast ervaren om rond te lopen in de gloednieuwe werkomgeving. Hierna begint de uitvoering. Door onze ervaring doen wij dit zo effectief mogelijk binnen het gestelde budget.

Wees welkom in onze ruime showroom en winkel in de Baanstee van Purmerend. Laat je verassen op het gebied van ergonomische en duurzame kantoormeubelen en ervaar het plezier van onder andere de bureaufiets. Voordat je het weet heb je er al heel wat kilometers op zitten!

Ons team:
Annelies Günther – Directie
Annelies is de spin in het web. Ze is ook de grondlegger van Kuipers Kantoorartikelen, onderdeel van All Office Kuipers, Annelies is onze vraagbaak, door de ruim 25 jaar ervaring heeft ze alles al wel een beetje langs zien komen en weet ze met veel dingen raad.

Jan van Iperen – Accountmanager
Jan is de spreekwoordelijke jonge hond die elke dag met erg veel enthousiasme aan het werk gaat en graag met onze klanten bezig is als het gaat om de verkoop van de kantoorartikelen, maar ook bij de verkoop van ergonomisch werken. Jan regelt het graag voor u.


Geopend van:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur

Bekijk ons ook op: https://kuiperskantoorinrichting.nl/
Volg ons ook op LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/2976400
Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/allofficekuipers/