Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel PURE koop je bij All Office Kuipers BV

Bureaustoel PURE

Productnummer: PU213
Minimum afname: 1
Prijs per:
€ 1.164,02 € 689,00 € 833,69 incl. BTW

Op voorraad

Levertijd:

Logo

Omschrijving

    PUREIS3 READY. SIT. GO!

    Om goed te kunnen werken, moet je in beweging blijven. Dat geldt zowel thuis als op kantoor. Als werk en privé in elkaar overlopen, vormen gezondheid en design een twee-eenheid. PUREIS3 volgt de mens bij al zijn bewegingen en ontziet daarbij de rug. Dit doet hij helemaal zelf en zonder dat je hem in moet stellen. PUREIS3 begrijpt zijn gebruiker. Altijd en overal.

    Wereldwijd uniek 3D-zitconcept door Smart-Spring-technologie. Het voorraadmodel is geheel gestoffeerd verkrijgbaar, maar ook met een rugleuning met netbespanning. Beide modellen hebben een 3D-zitbeweging (vergrendelbaar) en 4D armleggers.

    De PUREIS3 is bedoeld om te zitten en gemaakt om te bewegen. PUREIS3 vervangt gebruikelijke mechanismen door innovatieve materialen. Het centrale element, de Smart Spring, is gemaakt door een innovatieve combinatie van polyamide en glasvezel. De stoel past zich dynamisch aan de betreffende gebruiker en zijn bewegingen aan. Actief zitten wordt gestimuleerd en hij kan intuïtief worden gebruikt. Er zijn geen verdere instellingen nodig voor driedimensionaal zitten - voor iedereen in elke situatie.

Specificaties

Voorraad: 1
Merk: Interstuhl